Artisanale kroketten

Artisanale kroketten

Nieuw in ons assortiment: diverse, artisanale kroketten

  • Garnaalkroketten met maar liefst 40% verse, grijze Noordzeegarnalen
  • Kaaskroketten met 3 kazen
  • Zalm-aspergekroketten
  • Aperokroketjes met geitenkaas en lentekruiden

TIP! Omdat de kroketten echt ambachtelijk zijn en zonder kunstmatige bindmiddelen of zetmelen, is het belangrijk dat de kroketten op de juiste manier gefrituurd worden!

  • Zorg ervoor dat de olie of het vet in de friteuse steeds op de juiste temperatuur is alvorens u de kroketten in de friteuse legt. Als de friteuse nog niet op temperatuur is, absorbeert de kroket teveel vet.
  • Haal de kroketten nooit vroeger dan de aangewezen tijd uit de friteuse (bvb. om te checken of ze al bijna klaar zijn). Indien u dit wel doet, kunnen deze openbarsten door de temperatuurverschillen van koud – warm.
  • Leg geen andere producten samen met de kroketten in de friteuse.
  • Leg niet teveel kroketten ineens in het mandje, dit zorgt er namelijk voor dat het vet te snel afkoelt.