Geschiedenis

 
1934
Vader Vandermaesen start een eigen visbedrijf en verwerft al snel een goede reputatie met de verkoop van gerookte haring: ”BOKKING”!

 

1946
Het gamma aan gemarineerde vis en schaaldieren wordt steeds uitgebreider. Vandermaesen is een gevestigde waarde.

 

1976
De zonen nemen de zaak over, de vernieuwing gaat steeds verder en het bedrijf spitst zich toe op invoer van verse vis uit heel Europa.

 

Vandaag
In 2012 slaan Marnix Vandermaesen en Axel Verberkmoes de handen in mekaar. Beide bedrijven, Vandermaesen Viswaren en Levenstond Seafood , gaan als 1 groep verder. De verschillende expertises en competenties worden samengebracht tot een succesvol verhaal.
Levenstond Seafood, opgericht in 2007, beschikt over een uniek productieapparaat in splinternieuwe gebouwen. Een “state of the art” productiebedrijf met alle benodigdheden en voorzieningen die verreist zijn voor een modern voedingsbedrijf. Het bedrijf focust zich voornamelijk op de productie van verse vis voor de retailers. Belangrijkste speerpunten binnen het bedrijf zijn de mensen die over een unieke kennis van verse vis en productiecapaciteiten beschikken.
 
 

Onze missie

 
•  Nieuwe ideeën opdoen
•  Kwaliteitszorg
•  Nieuwe dingen leren en kennis delen met onze klanten
•  Duurzaam ondernemen
•  Overal ter wereld verantwoordelijk gevangen en gekweekte vis zoeken en naar onze klanten brengen
 
 
 
fa-hand-o-right

Enkele cijfers

 

• 50 miljoen jaarlijkse omzet

 

•  125 medewerkers

 

• 4 à 5 miljoen kilo afgewerkte vis per jaar

 

• 25.000 consumentenverpakkingen per dag