Fricassee van rode poon en escargots in een vleessausje

4 personen
 
 
Ingrediënten
• 4 rode poonfilets
• 20 kleine grijze escargots
• 100 g knolselder
• 3 bladeren groene kool (savooi)
• 50 g zoute boter
• 20 cl vleessaus (restant van de vorige dag of kant en klaar te kopen in de supermarkt)
 
Bereiding
• Snijd de knolselder en de groene kool in fijne schijfjes met een diameter van ongeveer 4 cm.
• Smelt boter in een anti-aanbakpan. Sauteer de knolselder en de groene kool 5 minuten. Voeg tenslotte de escargots en de vleessaus toe. Laat nog 5 minuten koken op een zacht vuurtje.
• Bak de rode poonfilets kort op een hevig vuur totdat je een krokante korst krijgt. Snijd de filets in stukjes.
• Lepel de escargots en de groenten in een diep voorverwarmd bord en dresseer daarop de filetstukjes.