ZEEDUIVEL MET RATATOUILLE

4 personen
 
 
Ingrediënten
•  4 stukken zeeduivel
•  4 eetlepels olijfolie
•  1 aubergine
•  1 courgette
•  1 ui
•  1 teentje knoflook
•  1 rode paprika
•  2 dl tomatensaus
•  1 kruidentuiltje met tijm, laurier en peterselie
 
Bereiding
•  Verwijder het vel en graten van de zeeduivel.
•  Verhit een pan met een lepel olijfolie en bak de filets kort aan.
•  Kruid met wat peper.
•  Snij de aubergine en courgette in blokjes.
•  Schil de paprika met een dunschiller en snij deze ook in blokjes.
•  Hak de ui fijn en pers de knoflook.
•  Verhit de rest van de olie en bak op een hoog vuur de aubergine, courgette en paprika.
•  Voeg daarna voeg de ui en knoflook toe en laat kort meestoven.
•  Leg de zeeduivel in een ovenschotel en lepel er de groenten langs.
•  Voeg het kruidentuiltje toe en overgiet met het geheel met de tomatensaus.
•  Kruid met zout en peper.
•  Zet gedurende 15 à 20 minuten in een oven van 180°C.