Saltimbocca van zeewolf

4 personen
 
 
Ingrediënten
• 8 stukken zeewolf van 40 g
• 8 sneetjes rauwe ham
• 2 bolletjes mozzarella, in plakjes
• 8 salieblaadjes
•  olijfolie
• balsamicoazijn
• peper en zout
• 100 g rucola
• stokbrood
• 1 tomaat in blokjes
 
Bereiding
• Leg de plakjes rauwe ham open.
• Leg er een stuk visfilet met daarop een plakje mozzarella op en vouw dicht.
• Leg er een salieblaadje op en prik vast met een houten prikkertje. Sprenkel er nog wat extra olijfolie over en kruid met peper.
• Steek de kolen aan op de bbq tot ze gloeien en bak de saltimbocca aan beide kanten ongeveer 2 minuten.
• Spoel de sla en doe ze in een serveerkom. Verdeel er de blokjes tomaat en de rest van de mozzarella over.
• Sprenkel er 2 el olijfolie en 1 el balsamicoazijn over en kruid met peper en zout, hussel door elkaar.
• Serveer de gebakken saltimbocca van zeewolf met het ruccolaslaatje