PASTA MET ZALM

4 personen
 
Bereidingstijd
Moeilijkheidsgraad
Aantal ingrediënten
 
 
Ingrediënten
 
•  350 gram verse tagliatelle
•  scheutje olijfolie
•  2 zalmfilets van 200 gr
•  2 teentjes knoflook
•  2 dl room
•  1 dl wijn
•  2 sjalotjes
•  1/2 el dille
•  1 eetlepel mosterd
•  1/2 citroen
•  40 gram geschaafde parmezaanse kaas

 

 
Bereiding
 
•  Kook de tagliatelle al dente in een grote pan met licht gezouten kokend gefilterd water.
•  Laat de pasta uitlekken en schep er daarna 1 el olie doorheen.
•  Stoof look en sjalot aan in olijfolie. Blus af met de witte wijn en room. Voeg de mosterd en het takje tijm toe.
•  Laat de saus 5 minuten inkoken op een zacht vuurtje.
•  Breng de saus op smaak met zout en peper.
•  Snij de zalm in kleine blokjes en kook 1 minuutje mee. Doe er het citroensap bij en de gehakte dille.