
Artisanale kroketten
Nieuw in ons assortiment: diverse, artisanale kroketten
- Garnaalkroketten met maar liefst 40% verse, grijze Noordzeegarnalen
- Kaaskroketten met 3 kazen
- Zalm-aspergekroketten
- Aperokroketjes met geitenkaas en lentekruiden
TIP! Omdat de kroketten echt ambachtelijk zijn en zonder kunstmatige bindmiddelen of zetmelen, is het belangrijk dat de kroketten op de juiste manier gefrituurd worden!
- Zorg ervoor dat de olie of het vet in de friteuse steeds op de juiste temperatuur is alvorens u de kroketten in de friteuse legt. Als de friteuse nog niet op temperatuur is, absorbeert de kroket teveel vet.
- Haal de kroketten nooit vroeger dan de aangewezen tijd uit de friteuse (bvb. om te checken of ze al bijna klaar zijn). Indien u dit wel doet, kunnen deze openbarsten door de temperatuurverschillen van koud – warm.
- Leg geen andere producten samen met de kroketten in de friteuse.
- Leg niet teveel kroketten ineens in het mandje, dit zorgt er namelijk voor dat het vet te snel afkoelt.