Vandermaesen…

Hét adres voor alle visliefhebbers!

 

Vandermaesen is reeds jaren een vaste waarde. Hét uitgelezen adres voor vis en een echte beleving voor elke visliefhebber.

In onze winkels vind je een schitterend aanbod aan dagverse vis, dagelijks aangevoerd vanuit heel Europa. Ook diepvriesvis, met als specialiteit ons uitgebreid gamma aan gamba’s en scampi’s, rechtstreeks ingevoerd vanuit Vietnam en Bangladesh, vind je bij ons in al zijn soorten.

Schaal- en schelpdieren, mosselen, oesters, kreeften, langoustines en garnalen… elk in hun soort van superieure kwaliteit.

De haring, waar alles 80 jaar geleden mee begon, wordt nog steeds op ambachtelijke wijze in eigen huis geproduceerd en is geliefd door jong en oud.

Dagelijks zorgen onze chef-koks voor heerlijke, huisbereide gerechten met de beste ingrediënten.

En als kers op de taart, kunnen jullie tijdens het winkelen een lekker glaasje drinken en genieten van traditionele, handgemaakte sushi in onze gezellige sushilounge.Dagvers gemaakt door onze sushichef uit Japan!

Wij kijken alvast uit naar jullie komst!

Het Vandermaesen-team

 
 

Geschiedenis

 

 

1934
Vader Vandermaesen start een eigen visbedrijf en verwerft al snel een goede reputatie met de verkoop van gerookte haring: “BOKKING”!

 

1946
Het gamma aan gemarineerde vis en schaaldieren wordt steeds uitgebreider. Vandermaesen is een gevestigde waarde.

 

1976
De zonen nemen de zaak over, de vernieuwing gaat steeds verder en het bedrijf spitst zich toe op invoer van verse vis uit heel Europa

 

Vandaag
In 2012 slaan Marnix Vandermaesen en Axel Verberckmoes de handen in mekaar. Beide bedrijven, Vandermaesen Viswaren en Levenstond Seafood, gaan als 1 groep verder. De verschillende expertises en competenties worden samengebracht tot een succesvol verhaal.

 

Vandermaesen & Levenstond Seafood in cijfers

 

5 business-units

 

• Verse vis voor retail (Riemst)
• Haring voor retail (Heusden-Zolder)
• Totaalpakket aan georganiseerde foodservice voor restaurants,
viswinkels en marktkramers met een fijnmazige distributie
• 3 eigen visspeciaalzaken in Zolder, Genk en Beringen
• Diepvriesproducten met inkoopcentrale in Vietnam

 

60 miljoen jaarlijkse omzet

 

125 medewerkers

 

4 à 5 miljoen kilo afgewerkte vis per jaar

 

25.000 consumentenverpakkingen per dag