Vandermaesen…

Hét adres voor alle visliefhebbers!

 

Vandermaesen is reeds jaren een vaste waarde. Hét uitgelezen adres voor vis en een echte beleving voor elke visliefhebber.

In onze winkels vind je een schitterend aanbod aan dagverse vis, dagelijks aangevoerd vanuit heel Europa. Ook diepvriesvis, met als specialiteit ons uitgebreid gamma aan gamba’s en scampi’s, rechtstreeks ingevoerd vanuit Vietnam en Bangladesh, vind je bij ons in al zijn soorten.

Schaal- en schelpdieren, mosselen, oesters, kreeften, langoustines en garnalen… elk in hun soort van superieure kwaliteit.

De haring, waar alles 80 jaar geleden mee begon, wordt nog steeds op ambachtelijke wijze in eigen huis geproduceerd en is geliefd door jong en oud.

Dagelijks zorgen onze chef-koks voor heerlijke, huisbereide gerechten met de beste ingrediënten.

En als kers op de taart, kunnen jullie tijdens het winkelen een lekker glaasje drinken en genieten van traditionele, handgemaakte sushi in onze gezellige sushilounge.Dagvers gemaakt door onze sushichef uit Japan!

Wij kijken alvast uit naar jullie komst!

Het Vandermaesen-team

 
 

Geschiedenis

 

 

1934
Vader Vandermaesen start een eigen visbedrijf en verwerft al snel een goede reputatie met de verkoop van gerookte haring: “BOKKING”!

 

1946
Het gamma aan gemarineerde vis en schaaldieren wordt steeds uitgebreider. Vandermaesen is een gevestigde waarde.

 

1976
De zonen nemen de zaak over, de vernieuwing gaat steeds verder en het bedrijf spitst zich toe op invoer van verse vis uit heel Europa

 

Vandaag
Sinds juli 2020 behoort Vandermaesen toe aan de Gilco groep uit Evergem.
De Gilco groep wil zich vooral profileren als producent van kwaliteitsvolle verse visproducten met langere houdbaarheid en het aanbod van dagverse vis.
Onder de Gilco groep vallen de volgende bedrijven:
Gilco – Haringproductie
Vandermaesen – Haringproductie / lokale horecagroothandel verse – diepvries visproducten / particulier verkoop verse – diepvries visproducten
Seagull – Rokerij
Seacrets – productie en logistiek
“Het consolideren van de aankoop moet ons de nodige slagkracht voor de toekomst brengen. Bovendien richten onze bedrijven zich tot dezelfde klanten wat op termijn moet leiden tot een interne consolidatie van de diensten kwaliteit, administratie, marketing en logistiek. Binnen het schap van de inleg, rookwaren en delicatessen willen we voor onze leveranciers en klanten het Belgisch platform worden.
De Gilcowaarden waaronder duurzame productie, duurzame relaties, zorg voor de medewerkers en gezonde doelstellingen blijven onze  aandachtspunten.”