• Meng de zongedroogde tomaatjes met de olijven, de kappertjes, de pijnboompitjes, de tomatenpuree en de gehakte peterselie.
• Kruid de mix met peper en zout en meng met een scheutje olijfolie en water tot een zachte pesto.
• Leg de zeebarbeelfilets op het werkvlak met het vel naar beneden.
• Bestrijk de filet met de pesto.
• Leg de andere filet erbovenop.
• Verwarm de oven voor op 180°C.
• Meng de panko door de rest van de pesto tot een crumble.
• Leg de vissen in een ingevette ovenschaal en verdeel de tomatencrumble over de vissen ermee.
• Snijd de citroen in partjes en prik de partjes op een satéprikker, prik in de filets.
• Zet 15 minuten in de voorverwarmde oven.
• Bak de krieltjes krokant in olijfolie en breng op smaak met tijm, peper en fleur de sel en serveer met de vis.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer