• Fileer de vis. Zorg dat alle graatjes en bloedvaatjes verwijderd zijn.
• Snij de grote graten van de vis in kleinere stukken. Snij een ui grof.
• Verwarm een scheutje olijfolie in een pot en stoof het visafval en de ajuin aan.
• Voeg een takje tijm en peterseliestengels toe. Blus met de bouillon. Laat 10 minuten pruttelen.
• Snij de groenten: de courgette in balkjes, het wit van de prei in ronde brede stukken, breek de romanesco in roosjes en snij de ajuin in 8 stukken.
• Schil de peer, look en de gember en snij allemaal in fijne blokjes.
• Doe een scheutje olijfolie in een stoofpot, en kleur look, gember en peer lichtjes aan.
• Voeg wat chilivlokken en korianderzaad toe, en dan ook alle groenten.
• Zeef de bouillon en blus de groenten hiermee. Laat 10 minuten zachtjes pruttelen onder deksel.
• Leg tenslotte de visfilets ook mee in de pot voor nog 2 minuten.
• Snij koriander en peterselie fijn en gebruik om te garneren.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer