• Schik de hondshaai in een ingeboterde schotel. Overgiet met witbier en breng op smaak met peper en zout.
• Schik de hondshaai in een ingeboterde schotel.
• Overgiet met witbier en breng op smaak met peper en zout. Voeg een deel van de fijn gesneden groene kruiden toe.
• Dek af met aluminiumfolie of boterpapier. Laat 10 à 15-tal minuten garen op 165°C. De gaartijd hangt af van de dikte van het hondshaai.
• Haal de vis uit de saus, voeg room toe en laat lichtjes inkoken. Mix en breng op smaak met peper en zout.
• Kook 800 g aardappelen, pureer, voeg 5 eierdooiers en 150 g boter toe. Kruid met peper en zout en voeg een weinig nootmuskaat toe. Draai in quenelles en fruit op 195°C.
• Voeg de hondshaai aan de groene kruidensaus toe. Schik op een bord en werk af met de aardappel.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer