• Laat de kokkels in een pan op hoog vuur openpoffen.
• Haal uit de schelpjes, bewaar de jus apart.
• Bak de hondshaai kort aan in olijfolie en haal de vis eruit.
• Versnipper de sjalot, de look en de peterselie.
• Rasp de citroen en pers.
• Stoof de sjalot en blus met de witte wijn en de visbouillon en laten voor 2/3 reduceren.
• Voeg de peterselie en de look toe en mix samen met de room en boter.
• Snijd een rechthoekige toast en bak in olijfolie.
• Mix de mayonaise met de peterselie, de Parmezaan en de geraspte citroenschil.
• doe de hondshaai en kokkels in een potje of soepbord.
• Overgiet met de warme soep en besmeer de toast met de peterseliemayonaise en enkele schilfers Parmezaan. Dien op.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer