• Leg de sneetjes rauwe ham naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat en droog ze 1 uur in een voorverwarmde oven van 90 °C.
• Verkruimel de ham en meng er een geutje olijfolie en wat broodkruim onder.
• Snijd de prei in reepjes. Schil de wortelen en snijd ze ook in reepjes.
• Stoof de wortelen 5 minuten aan in wat olijfolie en voeg de prei toe.
• Laat nog eens 5 minuten stoven. Voeg de wijn en visfumet toe en laat even doorkoken.
• Voeg de room toe. Breng op smaak met peper, zout en mosterd.
• Snijd de lente-uitjes in fijne ringetjes en stoof 3 minuten aan in wat boter.
• Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze 20 minuten in licht gezouten water.
• Giet af en stamp tot met de warme melk en boter tot puree.
• Kruid met peper, zout en nootmuskaat en meng er de lente-uitjes door.
• Leg de vis in een ingevette ovenschaal en giet een geutje witte wijn op de bodem.
• Bak 8-10 minuten in een voorverwarmde oven van 230 °C.
• Schik de puree in het midden van een diep bord en leg er de vis op.
• Leg de saus en groenten rondom de vis en werk af met de waterkers.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer