• Pel de staart volledig, maak een kleine insnijding op de rugkant aan het staarteinde en verwijder het darmkanaal.
• Stoom de langoustinestaarten in een stoomoven gedurende 1 minuut of in een stoommandje
boven kokend water.
• Bewaar de langoustinestaarten warm en werk ze af met olijfolie.
• Snij de rammenas in een mooie balk, en kook gedurende 2 minuten in gezouten water.
• Kuis de radijsjes en was ze. Snij in vierkante blokjes.
• Kruid de plattekaas met peper, zout en citroensap.
• Mix een botje basilicum met 100 ml blanke olie. Passeer door een fijne zeef.
• Bordschikking: leg een balkje rammenas onderaan het bord en plaats de langoustine erop.
• Schik de radijsjes er rond.
• Plaats puntjes plattekaas ertussen.
• Lepel de basilicumolie er rond.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer