• Pel de langoustines, marineer met olijfolie, peper, zout en citroensap.
• Laat de yoghurt uitlekken in een neteldoek. Vang het vocht op.
• Kruid de uitgelekte yoghurt af met peper, zout en zeste van citroen.
• Pluk de blaadjes van de munt, snij fijn en laat 2 uur trekken in het uitgelekte vocht van de yoghurt.
• Pureer de avocado’s met olijfolie.
• Kruid met peper en zout, koriander en eventueel nog wat olijfolie.
• Pers het sap uit 1 komkommer en kruid met peper, zout, koriander, azijn en suiker.
• Laat 2 uur trekken.
• Zeef het geheel en bind met anderhalf blaadje geweekte gelatine.
• Snij rolletjes van de tweede komkommer en marineer met peper, zout, olijfolie en citroensap.
• Snij de rest van de komkommer in fijne brunoise en maak aan met peper, zout en olijfolie.
• Plaats een cirkeltje brunoise van komkommer met daarop de gemarineerde langoustine.
• Plaats daarnaast enkele rolletjes komkommer. Enkele puntjes yoghurtcrème en avocado ertussen.
• Werk af met enkele zuringblaadjes, komkommersap en de muntbouillon.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer