• Fileer de pladijs maar laat het witte vel aan de filets. Leg de filets terug op elkaar.
• Bak de vis in een hete grillpan met een druppel olie op de witte velkant tot een goudbruine kleur.
• Haal de vis uit de pan en voeg klontjes boter toe.
• Laat de boter uitbruisen tot ‘beurre noisette’.
• Laat afkoelen en vermeng wanneer de boter op kamertemperatuur is, met de Griekse yoghurt tot een mooie, smeuïge, gladde massa.
• Snij de buitenste kant van de broccoliroosjes af en verdeel de stengel in vier mooie stukken.
• Blancheer de steel kort en grill daarna tot een mooi geroosterd patroon ontstaat.
• Kruid af met peper, zout en olijfolie.
• Vermaal de roosjes tot grof kruim in een keukenrobot en bak ze heel kort in olijfolie.
• Kruid met peper en zout.
• Schik wat kruim van broccoli op het bord , leg de vis erop en lepel de yoghurt-botersaus ernaast.
• Leg de stengel van broccoli ernaast en werk af met kruim van broccoli.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer