• Laat de pladijs door de vishandelaar in moten snijden van 5 op 5 cm.
• Bak de moten kort aan en gaar ze verder in de oven van 140°C gedurende ongeveer 5 minuten.
• Kruid met peper en zout.
• Laat de witte pens en de bloedworst elk apart met 1 dl kippenbouillon en 20 g boter gedurende 3 minuten koken.
• Doe beide bereidingen apart in de blender en maal fijn tot een gladde massa.
• Kook de broccoli in licht gezouten volledig gaar koken.
• Giet af en cutter fijn met 20g boter.
• Snijd de bloemkool in kleine roosjes en kook deze beetgaar. Giet af, bind met boter.
• Stoof de sjalotsnippers aan, voeg de maniok toe, alsook de geplette look.
• Kruiden met peper en zout. Bak droog.
• Laat de kalfjus samen met de citroentijm voor de heft inkoken.
• Passeer door een zeef en bind met boter. Breng op smaak met peper en zout.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer