• Pel de garnalen. Snijd de wortel, sjalot, selder en look fijn.
• Stoof de garnaalpellen aan met een scheutje olijfolie en de groenten, tijm en laurier.
• Voeg nadien de tomatenpuree toe en blus met een beetje witte wijn.
• Laat even inkoken en zet onder in water. Laat 20 minuten sudderen op een zacht vuurtje.
• Zeef het geheel en laat tot 1/3de inkoken met de 2 stukjes steranijs.
• Kruid af met cayennepeper en zout.
• Was de prei, kruid met peper en zout en stoof de volledige prei op een zacht vuurtje met een beetje boter.
• Kruid de rog met peper en zout en stoom hem 5 minuten in een stoompot.
• Lepel de jus kriskras op een bord. Leg een busseltje prei in het midden.
• Drapeer de rog op de prei en strooi de garnalen over het bord ter afwerking.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer