• 100 g Salty Fingers of zeebanaantjes (of een soort van zeesla)
• beetje suiker
• scheut witte wijnazijn
• 100 cl kippenbouillon
• scheutje gebrande sesamolie
• 1 eetlepel boter
Bereiding
• Kruid de rogfilets met peper en zout. Bak ze aan langs beide kanten in een pan met boter.
• Laat rustig verder garen.
• Was de venkel en snijd hem in flinterdunne schijfjes.
• Doe ze in een mengkom met een beetje suiker, venkelzaad, peper, zout en witte wijnazijn.
• Meng het geheel met de Salty Fingers.
• Laat de kippenbouillon lauw worden en voeg enkele druppels gebrande sesamolie toe.
• Lepel een flinke scheut sesamjus op een bord.
• Leg de rogfilet in de jus en schik de venkel en de Salty Fingers ernaast.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer