• Kook de aardappelen ongeschild beetgaar in licht gezouten water.
Steek – de oesters open, vang het vocht op en haal de oesters uit de schelpen.
• Verwijder de schil van de aardappelen en plet ze fijn met een vork. Meng er een scheut olijfolie, de rode wijnazijn en 1 eetlepel oestervocht onder, kruid met peper en zout.
• Snipper de sjalot fijn en hak een derde van de tuinkers fijn.
• Roer 2 eetlepels sjalot en de tuinkers onder de aardappelen.
• Meng de sojasaus met 5 eetlepels olijfolie en doe er de hazelnoten bij.
• Verdeel de geplette aardappelen over vier borden en schik er de rauwe oesters rond. Lepel er de hazelnotenvinaigrette rond en werk af met de rest van de tuinkers.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer