• Maak de champagnegratinsaus: sueer de sjalot, bevochtig met champagne en 1 dl room.
• Laat inkoken en daarna afkoelen tot kamertemperatuur.
• Voeg de andere helft van de room opgeklopt toe samen met de eidooier en de mosterd, kruiden werk af met citroen.
• Maak de pompoencrème: meng de gekookte pompoen met de bloem en de boter, verwarm op het vuur tot een homogene massa.
• Laat afkoelen tot kamertemperatuur en voeg het eitje toe. Meng tot een gladde massa
• Smeer de pompoencrème op de geportioneerde steenbolk.
• Gaar 20 min. in een voorverwarmde oven op 70°C.
• Dresseer op een bord, overgiet met de champagnegratinsaus en kleur kort onder de gril.
• Werk af met de gekookte pastinaak, gekookte baby savooi en de garnalen.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer