Home / Recepten Tarbot / Recept: Tarbot met gesmolten sla, erwten en pancetta
TARBOT MET GESMOLTEN SLA, ERWTEN EN PANCETTA
4 personen
Ingrediënten
• 4 tarbotfilets van 120 g elk
• 200 g verse erwten
• 4 sneetjes pancetta
• 3 eetlepels balsamicoazijn
• olijfolie
• ½ kropsla
• dille
• boter
• peper en zout
Bereiding
• Blancheer de erwten in licht gezouten kokend water.
• Giet af, laat schrikken onder koud stromend water om het kookproces te stoppen en laat nadien goed uitlekken.
• Bak de pancetta krokant in olijfolie. Laat nadien uitlekken op keukenpapier.
• Verhit olijfolie in een pan en laat er de sla in slinken op een laag vuur.
• Voeg de erwten toe en kruid met peper, zout en de balsamicoazijn.
• Bak de tarbotfilets net gaar in boter, kruid met peper en zout.
• Serveer de tarbotfilets met de gesmolten sla, werk af met de pancetta en dille.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer