• Rasp en pers de citrusvruchten. Voeg de soja en mirin toe.
• Laat alles inkoken tot de gewenste dikte.
• Laat afkoelen en voeg de schillen toe. Laat 3 dagen rijpen.
• Passeer nadien door een zeef.
• Was de rijst zorgvuldig om het zetmeel te verwijderen.
• Stomen in het dubbele van hoeveelheid water. Meng de azijn en suiker erbij.
• Rol tussen twee matten uit tot de gewenste dikte.
• Fileer de zeebaars en verwijder de graten. Snijd in fijne schijfjes.
• Snijd de toast naar de grote van het stukje zeebaars.
• Schik er de zeebaars op en bak enkel op de kant van de toast in weinig olie.
• Haal de appelen door de sapcentrifuge en voeg er de wasabi met 3 gelatineblaadjes bij.
• Laat in de koelkast opstijven en duw daarna door een fijne zeef.
• Meng de rauwe groenten met sesamolie en kruidensalade.
• Voor de ponzucrème: klop 30 g ponzu samen op met 80 g mascarpone.
• Schik de lauwe rijst met daarop de lauwe zeebaars en de gemarineerde groenten.
• Werk af met de appelgelei, de ponzucrème en de toast.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer