• Snijd de geschilde aardappelen in blokjes van 1 op 1 cm. Leg ze even in gezouten water en laat uitlekken in een zeef.
• Droog ze vervolgens in een keukenhanddoek of keukenpapier.
• Frituur de blokjes krokant op 145°C en aat ze uitlekken op keukenpapier.
• Maal de aardappelblokjes tot kruim.
• Meng het aardappelkruim met de fijngehakte citroentijm, rozemarijn en bieslook.
• Kruid de zeeduivelfilets met peper en zout en bak ze gedurende 2 min. rondom in olijfolie.
• Rol ze nadien eerst in olijfolie en daarna in het aardappelkruim.
• Plaats de filets gedurende 15 min in de oven op 125°C.
• Snijd de tomaten in plakjes en verdeel ze over 4 borden.
• Serveer er de stukjes vis op.
• Kruid naar smaak met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
• Breng op smaak met een beetje limoensap.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer