• 1 kruidentuiltje met tijm, laurier en peterselie
Bereiding
• Verwijder het vel en graten van de zeeduivel.
• Verhit een pan met een lepel olijfolie en bak de filets kort aan.
• Kruid met wat peper.
• Snij de aubergine en courgette in blokjes.
• Schil de paprika met een dunschiller en snij deze ook in blokjes.
• Hak de ui fijn en pers de knoflook.
• Verhit de rest van de olie en bak op een hoog vuur de aubergine, courgette en paprika.
• Voeg daarna voeg de ui en knoflook toe en laat kort meestoven.
• Leg de zeeduivel in een ovenschotel en lepel er de groenten langs.
• Voeg het kruidentuiltje toe en overgiet met het geheel met de tomatensaus.
• Kruid met zout en peper.
• Zet gedurende 15 à 20 minuten in een oven van 180°C.
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u hiermee instemt.VerbergLees meer